Woonblogger in de spotlights: Nathalie van Worldly Treasury

Nathalie Paak (33) is blogger op Worldlytreasury.com. Daarnaast werkt ze als freelance tekstschrijver, journalist, fotograaf en is ze eigenaar van webshop www.worldlytreasury.nl. Nathalie woont samen met haar vriend en 3 poezen in Almere.

Waar gaat je blog over?
Op het blog www.worldlytreasury.com verschijnen dagelijks artikelen en foto’s van producten en adressen die ik als wereldse schatten beschouw en waar ik iedereen van wil laten meegenieten. Het gaat me niet om het nieuwste van het nieuwste, maar om het mooiste, beste, meest bijzondere of inspirerende wat er op deze aardbol te vinden is. Omring jezelf met mooie dingen uit alle windstreken is het motto. Wonen is één van de pijlers, maar ook artikelen met betrekking tot lifestyle, beauty en reizen komen voorbij.

Schrijf je vanuit je werk of vanuit passie/hobby?
Schrijven en fotograferen zijn passies waar ik tevens mijn werk van heb kunnen maken. Daar ben ik heel gelukkig mee!

Wat is jouw favoriete onderwerp binnen wonen/interieur?
Hoe mensen wonen fascineert mij. Tijdens de drie jaar die ik op de redactie van VT Wonen werkte ben ik voor eeuwig met het woonvirus besmet geraakt. Ik heb al veel verschillende interieurs mogen bewonderen. Allemaal anders, maar stuk voor stuk tonen ze aan dat iedereen behoefte heeft aan een plek die ons in alle opzichten bevalt. Het moet praktisch zijn, maar ook gezellig, menselijk. Kortom, zoals wijzelf! Niets is zo persoonlijk als wonen. Voor mij geldt echt: my home is my castle. Ik omring me met alles wat mij blij maakt.

Waar haal je inspiratie vandaan?
Voornamelijk uit mijn reizen, de natuur, tijdschriften en blogs, maar ik kan door heel veel verschillende dingen geïnspireerd raken. Mode, graffiti op een muur, een film, een fijn gesprek met een creatieveling… Inspiratie is overal!

Wat zijn je favoriete woon-winkels?
Ook dat wisselt eigenlijk constant. Ik maak al een paar jaar elke maand de woonwinkelselectie voor ariadne at Home in tekst en beeld en ik heb het boekje Enjoy-mooi wonen (uitgeverij mo’media) samengesteld en geschreven. Ik kom heel vaak bijzondere adresjes tegen. Tijdloze toppers vind ik bijvoorbeeld Het Kabinet (Bunnik), Ottomania (Haarlem), WAAR (verspreid door het land), De Kringloper (verspreiddoor het land) en loodsen vol oude vondsten zoals Benko (Sint Jansteen). En als ik een straat mag noemen: de Haarlemmerstraat in Amsterdam met onder andere Het Grote Avontuur en Sukha. Daar kan ik úren struinen.

Bloggers die ook het bezoeken waar zijn:
Ik ken er heel veel maar wil graag Samira van www.spraak-water.nl in het zonnetje zetten. Ze heeft een leuke, unieke stijl. Oog voor mooie dingen en detail en is dól op wonen.

Bezoek het weblog van Nathalie Paak op: www.worldlytreasury.com

Lees ook:Webshop Worldly treasury nu ook voor interieur-schatten
Lees ook:Voeg toe aan je lees-lijst!
Lees ook:Meesterlijk 2014 mét ZAAG. en Nathalie Hendrickx
Lees ook:Interieurveiling bij ‘Villa ArenA’
Lees ook:From Turkey with love

1 Reacties // Reageer

One thought on “Woonblogger in de spotlights: Nathalie van Worldly Treasury

  1. Petra

    Leuke blog heeft zij! Ben ook benieuwd naar meer tips :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>