From Turkey with love

Gezien op de woonbeurs: ‘From Turkey with love’. Een stand volledig in Jungle sferen, met veel groen, hout en lekker fel gekleurde tapijten. Een lust voor het oog en een instant blijmaker. Hoezo scandinavische, witte, strakke interieurs zijn in? Kleur! Dat prediken ze in deze stand. Hoewel zo’n kleurig tapijt natuurlijk een perfecte eyecatcher kan zijn in je verder strak witte interieur. 

Het  kostte ons moeite om niet meteen een paar kleden mee te nemen. Zo vrolijk werden we van deze kleden. Een fijne etnische mix met mijn geliefde pallet aan de muur.

Ooit betoverd geraakt door de fantastische kleuren en uitstraling van de gekleurde tapijten uit Turkije, besloot eigenaresse Eva deze authentieke vloerkleden te importeren naar Nederland. Door haar vele reizen naar dit prachtige land, kan ze aan de meest mooie en bijzondere recoloured tapijten komen. Ze selecteert elk exemplaar persoonlijk, zodat ze puur en alleen de beste stuks kan aanbieden.

Er zijn in totaal 28 verschillende kleuren, maar door vele factoren is elk vloerkleed anders aangekleurd. Geen kleed is hetzelfde, dit maakt jouw geverfde tapijt zo uniek! Voor iedereen zit er dus wel een geschikte tint tussen, van mooie grijstinten tot fel roze of groen.

En het mooie is… via de webshop zijn ze ook gewoon online te koop. Dus heb je de Woonbeurs gemist? Check dan even de webshop en kies jouw favoriete kleur.

 

Lees ook:Haal sfeer in huis met de Perzische tapijten van IKEA
Lees ook:ODE geeft groene cadeau’s weg tijdens de woonbeurs
Lees ook:DDW 2014: 10 dagen knielen voor 9 dagen Kneeling
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: EH&I, MTC, vtwonen en 101 woonideeën
Lees ook:Vorm & Structuur in 5 stappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>