RTL Woonmagazine nieuwe gezichten

Nicolette van Dam blaast het TV Woonmagazine nieuw leven in, dat lees ik op collega-blog Zappen.blog.nl. Een paar blogjes later zie ik staan dat Piet Boon de nieuwe designer in het tv programma wordt. Voorheen was Jan des Bouvrie verbonden aan TV Woonmagazine. Boon geldt als één van de meest spraakmakende Nederlandse ontwerpers van de afgelopen jaren. Zijn kracht ligt in het maken van een totaalconcept voor particulieren en ondernemingen zoals projectontwikkelaars. Zie ook de berichten op zappen.blog.nl: over Piet Boon en over Nicolette.

Lees ook:Achter de schermen bij… RTL Woonmagazine
Lees ook:Piet Boon & Linteloo: a winning team?
Lees ook:Nieuwe Piet Boon Collectie: nu live in de showroom
Lees ook:NLXL: dé plek voor je behangetje
Lees ook:Piet Boon recordbreker in New York

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “RTL Woonmagazine nieuwe gezichten

  1. Pingback: Nieuw: volg Wonen.blog via Bloglovin - kosinshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>