Achter de schermen bij… RTL Woonmagazine

“Tijdens shoot voor RTL Woonmagazine wordt mijn make-up bijgewerkt én krijgt mijn LL haar flesje!” Dat schrijft presentatrice Nicolette van Dam als bijschrift bij een foto op populaire fotodienst Instagram. Ik vind het ontzettend fijn voor haar dat ze haar werk en gezin zo goed kan combineren. En het gunt ons een leuk (klein) kijkje achter de schermen van RTL Woonmagazine. Bedankt voor je update Nicolette!

Lees ook:RTL Woonmagazine nieuwe gezichten
Lees ook:Making of… the birds!
Lees ook:Binnenkijken bij… Jan Smit!
Lees ook:Binnenkijken bij… Petra van Breda
Lees ook:“Gluren bij de buren” is leuk!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Achter de schermen bij… RTL Woonmagazine

  1. Rosalien

    Nicolette blijft een mooie vrouw. Moeder geworden of niet :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>