Nieuw: VTwonen Cargo kinderkamer

VTwonen presenteert de nieuwe huiscollectie voor kinderen! Een junior collectie voor alle hippe zesplussers die toe zijn aan ‘echte meubels’ en kekke accessoires. Stoere spullen met een stoere naam: Cargo.

Neem bijvoorbeeld het dubbelbed Cargo, een stapelbed, maar dan anders. En een stoere klepbank, om je speelgoed in op te bergen. Of het bureau met handige uitsparingen onder het blad, waardoor je altijd pennen, potloden en papier binnen handbereik hebt. Alle artikelen (met uitzondering van de XL letterbak) zijn onbehandeld. Hierdoor kun je ze makkelijk in jouw favoriete kleur verven. Wat denk je van fluogeel en gifgroen?

In het juninummer van vtwonen staan alle foto’s van deze nieuwe vtwonen huiscollectie, gecombineerd met stoere stylingtips. Hier vind je meer informatie over de verkooppunten.

Bron: VTwonen blog

Lees ook:Nieuw catalogus vtwonen collectie is er!
Lees ook:De interieur kleurentrends van 2015
Lees ook:Juniorcollectie vtwonen ook op Hema.nl!
Lees ook:Win een nieuwe vloer!
Lees ook:Maak kans op €10.000,- shoptegoed bij vtwonen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>