Haard of kachel kopen zonder zorgen

Een goede voorbereiding en zekerheid bij het kopen van een haard of kachel zijn belangrijke factoren om straks verantwoord met vuur te kunnen spelen. Er zijn diverse sites op internet waar u zich kunt laten informeren en inspireren. Nou is er nogal wat kaf onder het koren, vandaar dat we u willen wijzen op een betrouwbare informatieve site: www.stichting-evis.nl. Hier vindt u een gratis magazine met veel informatie en inspirerende voorbeelden. Zo gaat u goed voorbereid op zoek naar een voor u passende haard en weet u welke vragen te stellen aan uw sfeerverwarmingsadviseur. Een adviseur die u overigens met minstens dezelfde zorg en voorbereiding moet kiezen als uw haard of kachel zelf.

Laat u niet verleiden door schreeuwerige advertenties of onwaarschijnlijke kortingen. Spelen met vuur is namelijk heel leuk, maar het moet wel verantwoord gebeuren. Het geven van een goed advies en het verantwoord installeren van een haard of kachel vereist veel vakmanschap, feeling en betrouwbaarheid. Kies daarom altijd voor een erkend installateur, die bewezen heeft dat hij over de nodige vakbekwaamheid en kennis beschikt. Voor het afgeven van deze erkenningen is de onafhankelijke Stichting Erkenningsregelingen voor Installateurs van Sfeerverwarming – kortweg Stichting EVIS – opgericht. Elk jaar opnieuw worden alle erkende bedrijven door deze stichting beoordeeld of zij nog aan de strenge eisen voor erkenning voldoen. Maar ook tussentijds worden de door erkende bedrijven uitgevoerde of nog in aanbouw zijnde projecten steekproefsgewijze door speciaal opgeleide inspecteurs beoordeeld.

Bron: http://www.voorlichtingsburo-wonen.nl/

Lees ook:Dat brandt: essenhout, eikenhout en berkenhout voor in de haard
Lees ook:Voor jou een haard, voor haar een toekomst
Lees ook:De voordelen van een vrijstaande houtkachel
Lees ook:Haardenexpert krijgt kwaliteitslogo 5-Sterrenspecialist
Lees ook:DRU lanceert de Lugo sfeerhaard

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>