Nieuwste fauteuils van het Nederlandse merk Zuiver

Eyoba.com heeft de nieuwste Brush fauteuils van Zuiver in haar assortiment opgenomen. Zuiver is een Nederlands merk opgericht in 1998 met een puur en eigentijds design. De collectie van Zuiver bestaat uit meubels, verlichting en diverse accessoires.

Nieuw van het Nederlandse merk Zuiver is de Brush fauteuil met hocker om heerlijk in te relaxen. Vooral in de wintermaanden is het belangrijk om wat extra gezelligheid te creëren in uw woonkamer, en daar kan deze Brush fauteuil van Zuiver goed bij helpen! Door de gemakkelijk te verstellen rugleuning is deze stoel ideaal om lekker in te ontspannen. Het eenvoudige design van de Brush fauteuil zorgt er voor dat deze klassieke stoel stijlvol staat in iedere woonkamer. Het onderstel van deze stoel is roestvrijstaal en de zitting is bekleed met stof, in de kleuren paars en antraciet of bekleed met kunstleder in de kleuren zwart en wit. Deze stoel is verkrijgbaar bij Eyoba voor maar €369,00.

Lees ook:De Urbansofa collectie voor 2015
Lees ook:ZUIVER’s Dutchbone
Lees ook:Droomstoel voor Milaan
Lees ook:Vlotte sta-op wellnessfauteuil
Lees ook:Designklassieker: Egg Chair van Arne Jacobsen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>