De Urbansofa collectie voor 2015

Na een lange dag werken wil je lekker weg kunnen zakken op de bank of in een stoel. Ontspannen is belangrijk en dat doe je dan het liefst met een boek of de tv die aanstaat. Die bank of stoel moet dan natuurlijk wel bij de rest van het interieur passen. Dit is voor veel mensen een lastige klus. Urbansofa heeft een prachtige collectie voor 2015. En daar zit zeker weten iets bij wat jij mooi vindt.

urbansofa1

Lorenzo Loungebank

Deze loungebank heeft een heerlijke diepe zit. Wil je wat actiever zitten? Dan kun je de bijpassende kussens tegen de rugleuning zetten. De bank is te verkrijgen in 90 verschillende kleuren en stoffen. Welke kleur of stof je ook kiest, jouw bank is dus uniek. Tevens kun je de Lorenzo ook in sofa en hoekbank bestellen.

urbansofa2

Cotton Club

Wil je fauteuils waarin je comfortabel en lekker kan zitten? Dan is de Cotton Club wat voor jou. Met 80 verschillende stoffen en kleuren past hij altijd perfect in je interieur. Aangezien deze fauteuil bescheiden van formaat is past hij ook in kleinere ruimtes. Deze fauteuil past goed bij een landelijk interieur.

urbansofa3

Provence Sofa, Loungebank en Hoekbank Outdoor

Met deze prachtige outdoorset ben jij helemaal klaar voor de zomer. Dit bankstel kan het hele jaar buiten blijven staan en kan alle weersomstandigheden doorstaan. De set is leverbaar in vijf verschillende buitenstoffen die ontworpen zijn door Sunbrella.

Check de website van Urbansofa voor de hele collectie.

1 Reacties // Reageer

One thought on “De Urbansofa collectie voor 2015

  1. Pieter

    De Cotton Club is geweldig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>