Het beste van vroeger in pure en ruwe materialen

De ontwerpen van Jess Design zijn eigenwijs, hebben een eigen verhaal en zijn ontworpen vanuit een visie die lef en eigenzinnigheid uitstraalt. Het label authentiek mag daarom zeker aan deze designmeubelen gehangen worden. Nu gaat Jess Design daarin nog een stapje verder en benadrukt haar authenticiteit door “het beste van vroeger” uit te voeren in pure en ruwe materialen. Geen vergane glorie maar old glory. Dat is dan ook direct de naam van de nieuwste lijn welke van 25 t/m 30 september a.s. op de Woonbeurs, RAI Amsterdam, in hal 11, op stand 084 gepresenteerd wordt. OLD GLORY is vanaf heden verkrijgbaar bij de bekende dealers van het designlabel. Verkoopprijzen van deze in leder en staal uitgevoerde meubelen zijn vanaf € 299,- voor eetkamerstoelen, € 599,- voor fauteuils en € 1895,- voor banken. Voor meer informatie www.jessdesign.com.

OLD GLORY
Designmeubellabel Jess Design stak een aantal van haar meest succesvolle en herkenbare modellen in een nieuw jasje. Hoewel nieuw…!?! Het zijn recente en minder recente succesmodellen die in “old look”, doorleefde en pure materialen uitgevoerd zijn. Uit het logo van deze nieuwe lijn blijkt waar OLD GLORY voor staat; leather, steel, authentic materials, supreme quality. Jess Design ontwerpt en produceert al decennia lang meubels van leer en staal; de favoriete materialen van Jess Design. Leer en staal bieden nog steeds legio mogelijkheden en uitdaging. Daarom ging Jess Design voor OLD GLORY op zoek naar toepassingen waarbij deze materialen in hun puurste vorm gebruikt konden worden. Na lang experimenteren kon in OLD GLORY de nadruk worden gelegd op de ware karakteristieken van leer en staal; ruw, ongepolijst, met zichtbare insectenbeten, schrammen en littekens, zonder maskerende finishes waardoor de originele kleur wordt geaccentueerd. OLD GLORY is zichtbaar het glorieuze eindproduct van een intensieve samenwerking tussen looierij, staalfabrikant en meubelmaker.

Ongecompliceerd, authentiek en stoer
Ruwe frames, verweerde optiek en natuurlijk, ruige leersoorten geven OLD GLORY haar ongecompliceerde, authentieke en stoer look. Het geleefde en ongepolijste karaker en de warme kleurstelling in combinatie met modern design, vormen een prachtige aanvulling op authentieke interieurs en contrasteert daarbij ook prachtig in een trendy en strakke omgeving. In welke sfeer dan ook is OLD GLORY een lust voor het oog.

Persdag Woonbeurs
Op dinsdag 25 september van 9.00 uur tot 10.00 uur nodigt Jess Design de diverse offline en online pers van harte uit op haar stand op de Woonbeurs om een kijkje te nemen, kennis te maken en Jess Design en OLD GLORY te beleven.

Lees ook:Jan des Bouvrie says JESS – Fauteuil nieuwe collectie
Lees ook:Verfkleuren lente/zomer 2015 van Pure & Original
Lees ook:Meesterlijk Design en Ambacht mét Floor Bohemen
Lees ook:Designbeurs ‘Meesterlijk’ tegelijk met Woonbeurs in RAI
Lees ook:Honden-Katten-Krabpaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>