Designbeurs ‘Meesterlijk’ tegelijk met Woonbeurs in RAI

‘Meesterlijk’ is dé beurs voor design en toegepaste kunst. En dit jaar wordt deze tegelijk met de Woonbeurs Amsterdam georganiseerd in de RAI.

Op Meesterlijk presenteren 100 ontwerpers en vaklieden hun eigen, ambachtelijk gemaakte producten van duurzame materialen. De beurs speelt in op de voorkeur en interesse voor maatwerk, authenticiteit en oorspronkelijkheid. Op de beurs koop je direct bij de designers, mode-ontwerpers en vakmensen zelf! Je krijgt een kijkje in de pure passie van het productieproces. ‘Meesterlijk’ is ook dé beurs voor de ambacht. Unieke meubels, kunst- en woonaccessoires van goud, zilver, textiel, keramiek, glas en hout. Alles handgemaakt en verkocht door de makers zelf.

Dus… ben je ergens tussen 24 september en 2 oktober 2011 in de RAI voor de Woonbeurs Amsterdam? Neem dan zeker ook even een kijkje bij ‘Meesterlijk’, de beurs voor design en ambacht.

Kijk voor meer informatie over Meesterlijk op www.meesterlijk.nu.

Lees ook:Pre-Preview Meesterlijk Design en Ambacht
Lees ook:Interieuragenda November 2014
Lees ook:Interieuragenda November 2015
Lees ook:Zet de woonbeurzen in je agenda
Lees ook:Meesterlijk Design en Ambacht mét Marc de Groot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>