Pronkstuk in huis

In elk huis staan meubels, accessoires of kunstobjecten die speciaal voor je zijn. Met een bijzondere herinnering, of gewoon omdat je ze zo ontzettend mooi vind. Jouw pronkstuk in huis! Dat hoeven niet altijd spiksplinternieuw dingen zijn. Het kan ook prima gaan om een beeldje dat je op de rommelmarkt hebt gekocht. Of een krijgertje van je oom en tante, of iets dat je zelf hebt gemaakt. Want ook dat is (gelukkig) weer in opkomst.

Vandaag laat ik mijn pronkstuk in huis zien. Een nogal groot pronkstuk, want het is de tafel in mijn eetkamer:

Deze tafel lieten wij op maat maken bij een meubelmaker. Net als onze salontafel. Naast het feit dat dit prachtige tafels zijn, hebben wij ze dus nét na ons trouwen aangeschaft. Een mooie herinnering aan een nog mooiere dag.

Wat is jouw pronkstuk?

 

Heb jij ook een pronkstuk in huis? En wil je dat hier met ons delen? Stuur een mail naar [email protected]

Lees ook:Binnenkijken bij… Petra, de blogger van Wonen.blog.nl!
Lees ook:Pronkstuk in huis: Eiffeltorentje
Lees ook:Oproep: werk mee aan wonen.blog.nl
Lees ook:Binnenkijken bij… Anita (27) in Zeewolde
Lees ook:Binnenkijken bij… Rianne (28) in Dronten.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>