Pronkstuk in huis: Eiffeltorentje

In de categorie “klein maar fijn” heb ik nog een pronkstukje in huis. Mijn mini-Eiffeltoren. Gekocht toen we een weekendje weg waren in de stad der liefde. Ik heb heel fijne herinneringen aan die reis, en onze dagen in de stad. Parijs vind ik bij uitstek een stad waar ik ooit wel zou willen wonen. Stel dát ik zou emigreren he… Ik zeg niet dat ik dat wil, maar als het dan toch ‘moet’… dan daarheen. De sfeer, de mensen, de taal, en natuurlijk de prachtige gebouwen en interieurs.

Ik weet nog dat ik met open mond heb rondgelopen in een winkel. Het interieur was té mooi om met dichte mond te bekijken. Achteraf gezien voel ik het schaamrood op mijn kaken staan… ik moet er hebben uitgezien als een debiel Maar oh, wat was het daar mooi. Ik zal eens kijken of ik nog foto’s kan terugvinden van die winkel. ~ Wordt vervolgd.~

Wat is jouw pronkstuk?
Heb jij ook een pronkstuk in huis? En wil je dat hier met ons delen? Stuur een mail naar [email protected]

Lees ook:Pronkstuk in huis
Lees ook:Een vrolijk najaar met StoryTiles
Lees ook:Kerst-idee #9: StoryTiles in je kerstboom!
Lees ook:De stad die nooit gebouwd werd
Lees ook:Binnenkijken bij… Jildou haar jaren ’30 huis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>