Eiffeltoren aan de muur :)

Enkele weken geleden heb ik via de blog MIXT fashion & lifestyle een supergave actie gewonnen. Ik mocht via de webshop van het Nederlands Fotomuseum mijn favoriete foto laten afdrukken!

 

 

Ik ben dol op fotografie, dus het was nog lastig kiezen. De keus is uiteindelijk gevallen op Eiffeltoren van Cas Oorthuys (volledige titel: ‘Voorbijgangers bij de voet van de Eiffeltoren gehuld in mist, Parijs’) en hij hangt eindelijk aan de muur

 

 

Geweldig hoe de immens grote Eiffeltoren subtiel op de achtergrond aanwezig is. De mist geeft de afbeelding mysterie. Daarbij komt de foto uit 1948, wat te zien is aan de kledingstijl van de wandelaar op de voorgrond. Kortom, een prachtige foto!

 

 

Lees ook:Pronkstuk in huis: Eiffeltorentje
Lees ook:Vakantiefoto’s aan de muur
Lees ook:Verliefd op Zweden
Lees ook:Ik heb de tijd. Jij ook?
Lees ook:Halloween-tip #9: wijn met een kleine twist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>