Zelf een kast maken

Weinig geld, maar wel zin in een nieuwe kast? 101woonideeën geeft deze tip, die ik graag met jullie deel. Een kast in elkaar zetten is zo gepiept dankzij een paar handige klemmen. Je kiest zelf voor de houtsoort bij de doe-het-zelfwinkel op de hoek, zaagt de planken op maat (of laat dit ook meteen doen), geeft ze eventueel nog een lik verf, klemmen ertussen en klaar is ie.

De klemmen kun je bestellen op www.indie-furniture.org. Je vindt hier een aantal voorbeelden ter inspiratie en goede werkbeschrijvingen. De klemmen zijn verkrijgbaar in een aantal maten, dus voor elke plank en kastgrootte kun je hier terecht. Zoals ze zelf zeggen: jij zorgt voor het hout, wij voor de klemmen. Meer heb je niet nodig!

Lees meer & extra foto op: 101woonideeën blog.

Lees ook:Goede voornemens
Lees ook:DIY: tips om je eigen Gallery Wall te maken
Lees ook:DIY-DinsDag: schuifdeur in boerderij-stijl
Lees ook:57 leukste DIY’s van 57 jaar 101 Woonideeën
Lees ook:Geef je radiator in één klik een design look

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zelf een kast maken

  1. Sweetlikehoney

    Ik zou het ‘weinig geld’ maar weghalen, want één zo’n klem kost 22 dollar. Zonder hout meegerekend, ben je al 352 dollar kwijt aan klemmen voor het kastje op de foto. Origineel wel, maar goedkoop: nee.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>