Binnenkijken bij… Maris

Eindelijk! De nieuwe serie ‘Binnenkijken bij…’ is er! Elke week op zaterdag krijg je een kijkje in het interieur van een bloglezer of lezeres. Vandaag gaan we kijken bij Maris thuis. De foto’s zijn gemaakt aan het eind van de zomer, dat verklaart de hoeveelheid zonlicht dat naar binnen schijnt.

Als je binnenkomt door de gang bij Maris thuis, kom je direct hier in de kamer: mooie strakke muren in de kleur taupe, witte meubels en een warme houten vloer. Op de plek waar op de foto de box staat, is inmiddels een piano neergezet. Zo kan Maris weer piano spelen en zingen voor haar kinderen.

Op de eerste foto is al een klein stukje van de grote hoekbank te zien, maar op de onderstaande foto zie je hem helemaal. Een grote bank, waar je heerlijk op kunt liggen en waar echt op geleefd mag worden. Er komt via de grote ramen en openslaande tuindeuren lekker veel licht naar binnen, wat dit tot een hele fijne woonkamer maakt.

We lopen door naar de keuken. Ook hier strakke muren, dit keer wit. Dat kleurt fijn met de even zo witte keukenkastjes. De grote eettafel vinden Maris en haar gezin heerlijk. Ze doen er veel aan. Eten, maar ook verven, kleien en knutselen. In doe-het-zelf is Maris sowieso heel goed, want ze creëert veel dingen in huis zelf. Zoals het menu-bord in haar keuken. Een creatieve manier om je weekmenu zichtbaar te maken.

Klik voor de werkbeschrijving van deze DIY.

Als we via de trap naar boven gaan, komen we als eerste de slaapkamer van dochter  Mila tegen.Een echte babykamer voor een meisje. Met roze, paars en wit als kleuren. De meubels komen grotendeels van Marktplaats.nl

Ook schilderde Maris een prachtige muurschildering op de babykamer.

Dit deed ze ook op de stoere peuterkamer van dochter Emily:

Op Maris haar blog kun je meer foto’s van deze peuterkamer bekijken.

En tot slot nog een foto van de kamer waar ik zelf wel wat jaloers op ben. De inloopkast!

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer? Of wil je Maris leren kennen? Ze houdt een weblog bij over haar leven met man en twee dochters. De layout van haar blog nodigt echt uit tot lezen, en zelfs als je zelf geen kinderen hebt.. is haar blog de moeite waard. Dus: neem een kijkje!

Maris, dankjewel voor het delen van je huis! Ik hoop dat het de lezers van wonen.blog.nl ook inspireert. 

Heb jij ook een mooi interieur dat je graag wilt delen? Laat het me weten via: [email protected]

Lees ook:Samenwonen
Lees ook:Kleurinspiratie: oranje in je interieur
Lees ook:Binnenkijken bij… Suzette
Lees ook:Agenda wonen en interieur
Lees ook:“Gluren bij de buren” is leuk!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Binnenkijken bij… Maris

  1. Femme

    Wauw, mooi huis zeg!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>