Uitje dit weekend? Interieur 08

De jaarlijkse beurs in Kortrijk op het gebied van interieur. Wat je er zoal vindt, de afgelopen 40 jaar?

Van alles en nog wat op deze tweejarige beurs, die plaatsvindt van 17 tot en met 26 oktober.

 

De eregast is dit jaar de Spaanse designer Jaime Hayon

De Morgen weet nog dit te melden:

 "Ik zou onmiddellijk de klok veertig jaar willen terugdraaien", mijmert Carlier. "Toen is immers de basis gelegd voor de bruisende Kortrijkse designscene. Over de hele wereld vind je nergens zoveel hoogstaande designwinkels als bij ons. We kunnen in Kortrijk of Antwerpen zelfs van de ene naar de andere designboetiek fietsen! Europees gezien is er nergens nog zo'n grote designconcentratie als in Kortrijk. En ik geloof dat de Interieurbiënnale dat heeft teweeggebracht. Een tweede fase nu is om ook de lokale industrie wakker te schudden. Wat die Italianen doen, dat kunnen wij ook! Het is tijd om wakker te worden. The world is yours! Ik denk dat we met [email protected] al een serieuze inspanning doen om de industrie mee in het designverhaal te betrekken."

En 's avonds is er dit te doen

Lees ook:Verslag beurs Interieur Kortrijk 2010
Lees ook:Interieuragenda Februari 2014
Lees ook:Winactie: vrijkaarten voor beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten!
Lees ook:Weekend-tip: De Nationale Art Deco en Design Beurs
Lees ook:Interieuragenda Maart 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>