Winactie: vrijkaarten voor beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten!

Winactie! Komend weekend nog niets te doen? Van vrijdag 19 tot en met zondag 21 oktober vindt in Ahoy Rotterdam de tweede Najaarseditie van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten plaats. Na vier succesvolle Voorjaarsedities in de Jaarbeurs Utrecht opende deze veelzijdige bouwbeurs vorig jaar ook haar deuren in Ahoy Rotterdam. En met succes, want deze editie krijgt dit jaar een vervolg.

Bouw- of verbouwplannen?
Dan is de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten een échte aanrader. Het (ver)bouwen van een eigen huis vergt veel voorbereiding en uitzoekwerk en is daardoor een tijdrovende aangelegenheid. Tevens moeten er in een korte tijd veel beslissingen worden genomen. Op de beurs is een selectie van topbedrijven vertegenwoordigd die producten en/of diensten leveren op het gebied van bouwen, verbouwen en inrichten. De bezoeker krijgt een totaaloverzicht van bedrijven die kunnen helpen bij het maken van keuzes.

Advies van specialisten
Om het woongenot te verhogen worden er specialisten ingeschakeld die ons helpen met grote of kleine verbouwingen. Bezoek de beurs en kom in contact met deze vakmannen. Het totaalaanbod aan exposanten omvat aannemers en architecten, gemeentes die hun kavels aanbieden, de financiering van de (ver)bouw, adviseurs op het gebied van vloeren, keukens, plafonds, trappen, ramen, deuren, badkamers, tuinen, haarden, serres etc. etc.

Om het bezoek aan de beurs te vereenvoudigen, zijn er verschillende branches in speciale zones ingedeeld. Hier kunnen specialisten alle vragen beantwoorden en tonen zij de mooiste noviteiten. Bezoek het Architectenpaviljoen, het Interieur-Advies paviljoen, het Haardenpaviljoen, het Badkamer- en Sanitairpaviljoen
en het nieuwe Tuinpaviljoen.

Praktische informatie
Meer informatie over de beurs is te vinden op www.realiseerjedroomhuis.nl
Openingstijden: Vrijdag 19 t/m zondag 21 oktober 2012 van 10.00 tot 17.00 uur

Win vrijkaarten!
Toegangsprijs: € 15,– p.p. Maar je kunt nú twee vrijkaarten winnen! Geef hiervoor je reactie op deze blog, met de reden waarom jíj deze beurs graag wilt bezoeken.
Kinderen tot 15 jaar gratis entree. Tijdens de beurs is er gratis kinderopvang aanwezig

Lees ook:Winnaars!
Lees ook:Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten 2011
Lees ook:Winnen: kaarten voor Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten
Lees ook:Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + inrichten een succes
Lees ook:Interieuragenda Oktober 2014

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Winactie: vrijkaarten voor beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten!

 1. Lenneke

  Ik zou het heel leuk vinden om een dagje weg te zijn en om dus naar deze beurs te gaan!

    /   Reply  / 
 2. Marco

  Wij hebben bijna een (oud) huis gekocht, deze moet flink worden verbouwd. Op de beurs hopen wij veel inspiratie en ideeen op te kunnen doen en in contact te komen met de juiste vakmensen!

    /   Reply  / 
 3. Henk

  omdat ik mijn badkamer aan het verbouwen ben. En zeker wat inspiratie kan gebruiken

    /   Reply  / 
 4. Gé Geurtsen

  Omdat ik nu net een jaartje mijn eerste woning heb en wat inspiratie voor inrichting op wil doen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>