Villa van Prins Laurent van België opgeknapt met geld van de marine

De Belgische prins Laurent is vaker in opspraak geweest, maar deze keer is het erger dan anders. Hij moet voor de rechtbank verschijnen om te getuigen voor een van de twaalf verdachten in een fraudezaak waar de marine bij betrokken is.

Volgens de aanklager hebben de twaalf 2 miljoen euro achterovergedrukt. Een paar honderdduizend euro werd besteed aan het opknappen en inrichten van de villa van de prins. Die is zich uiteraard van geen kwaad bewust. Hij had van zijn adviseur begrepen dat dat mocht… Tuurlijk. Honderdduizenden euro’s van de marine om je woning op te knappen? Prins Laurent is óf intens dom óf hij liegt dat het gedrukt staat.

Dan heb ik toch liever onze beminnelijke en stuntelige kneus van Oranje.

 

Lees ook:Een hele Jamon Serrano uit Spanje
Lees ook:Kleurinspiratie: oranje in je interieur
Lees ook:Waalrese Rietveld-villa voorlopig gered van de sloop
Lees ook:De diversiteit van oranje
Lees ook:Griezelkasteel verwisselt van eigenaar voor ruim 100 miljoen euro

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Villa van Prins Laurent van België opgeknapt met geld van de marine

  1. Daniëlle

    Welke prins bedoel je?
    Volgens mij werken alle Nederlandse prinsen hard voor hun eigen geld, behalve de kroonprins. Maar die mag natuurlijk niet als toekomstige koning. een lapzwans als die belgische prins komt bij ons dus niet voor (Calvinistische volksaard?).

      /   Reply  / 
  2. Katja

    En weet je hoe Prins Laurent op het nos journaal werd afgeschilderd? Agossie, moet je nou zien hoe zielig en innemend. Hij rijdt met chaufeur van de rechtbank weg, niet in z’n lieveling auto ferrari, maar in een Smart, tis toch wat….!!!! Onze scheur-prins…!
    Naja, nou vraag ik je!

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Ik zou mijn huis ook wel willen laten opknappen en inrichten door de marine! Hoewel hij wist dat het geld van de marine afkomstig was, was hij zich “van de prins geen kwaad bewust” dat dat misschien niet helemaal zuivere koffie was. Het is toch heel normaal dat de marine dat soort dingen organiseert? Natuurlijk…

      /   Reply  / 
  4. Bob

    Jaaa uiteraard… ik laat mijn villa ook altijd voor honderdduizenden guldens opknappen door de marine.. wat maakt het mij uit dat ik daar niet werk? Daar is de Marine toch voor… dat is toch de tak van het leger die onze huizen moet opknappen,, of vergis ik me nou? Er staat me vaag iets bij van zee en defensie… nouja, ik kom er even niet meer op.
    Wat een onzin allemaal :S

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>