DDW 2014: Jong talent omringt Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is natuurlijk vaste prik voor de Dutch Design Week, maar laten we ook vooral niet het terrein er omheen vergeten. Op het terrein van Piet Hein Eek valt namelijk meer talent te ontdekken, zoals rENs, Ontwerpduo, Studio Rene Siebum en Lotty Lindeman & Wouter Scheublin.

 

Om te beginnen met het rENs met als oprichters Renee Mennen en Stefanie van Keijsteren. Zonder twijfel jong aanstormend talent te noemen. Het stel wordt steeds vaker genoemd in de bekende interieurbladen en een bezoekje aan hun atelier stond daarom ook zeker op mijn DDW-lijstje. Met als hoogtepunt wat mij betreft hun collectie Reddish:

 

 

Vervolgens een stel waarover ik al eerder heb geschreven (lees bericht hier), namelijk Ontwerpduo. Niet alleen hun naam is geniaal maar ook de mysterie waarmee ze hun prachtige ontwerpen presenteren. In het echt net zo sprookjesachtig als ik vermoedde:

 

 

 

Voor mij persoonlijk wat minder bekend het duo Lotty Lindeman & Wouter Scheublin. Vooral het prachtige kleurgebruik sprong er voor mij uit:

 

 

 

 

 

Last but not least, Studio Rene Siebum met een bijzondere kapstok en een krukje waar wat balans voor nodig is:

 

 

Jong talent, ofwel namen om in de gaten te houden!!

 

 

 

Lees ook:Piet Hein Eek’s nieuwtjes in Milaan
Lees ook:NLXL: dé plek voor je behangetje
Lees ook:Piet Hein Eek sloophout behang
Lees ook:Dutch Design: Den Bosch vs. Eindhoven?
Lees ook:NLXL + Piet Hein Eek + Rijksmuseum =

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>