Piet Hein Eek sloophout behang

Iedereen kent de sloophout meubelen van Piet Hein Eek natuurlijk wel. De mooie robuuste meubelen met een eigen uitstraling. Sinds kort is er een nieuwe uitbreiding van de collectie, namelijk sloophout behang. Een echte must-have voor alle Piet Hein Eek liefhebbers.

Piet Hein Eek heeft sloophout op papier gezet door middel van superhoge resolutie drukwerk. Het behang is van de allerhoogste kwaliteit vliesbehang met FCS certificering. Het is kleurvast en afwasbaar met een zachte doek. Doordat er geen patroon in het behang zit en er geen behangtafel nodig is, is het aanbrengen dus een fluitje van een cent. Het behang is in zes soorten te verkrijgen.

Bron: www.sloophoutbehang.nl

Lees ook:Piet Hein Eek’s nieuwtjes in Milaan
Lees ook:NLXL + Piet Hein Eek + Rijksmuseum =
Lees ook:DDW 2014: Piet Hein Eek op de vroege ochtend
Lees ook:Woonbeurs: Primeur van Piet Hein Eek
Lees ook:NLXL: dé plek voor je behangetje

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Piet Hein Eek sloophout behang

 1. Lodewijk

  Erg mooi, de meubels van Piet Hein zijn al een tijdje in de running en niet lang geleden kwam ik op de DDW soortgelijke kasten tegen maar, dit behang is een leuke oplossing!

    /   Reply  / 
 2. Jan Behang

  Die FCS certificering kan je op je buik schrijven. Het wordt geprint op een of andere Xeikon, die werkt met kunsthars en pimenten, het papier is volgens mij van fibermark, das wel goed.

  Jan

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>