Favourites OBJECT Rotterdam – Vroonland & Vaandrager

Beeldcitaat: http://www.vroonland.info/wp-content/uploads/chair-table-lamp1-589×450.jpg

Het label Vroonland & Vaandrager startte in 2010 en bestaat uit de heren Sjoerd Vroonland, ontwerper, en Arjan Vaandrager, product-ontwikkelaar. Sjoerd Vroonland is ook één van de ontwerpers van Moooi.

 

De stoere ontwerpen van het label komen duidelijk van mannelijke hand. Zwart, grijs en bruin zijn veel gebruikte kleuren in de ontwerpen. Dit wordt gecombineerd met een ruwe, industriële stijl. Desondanks zijn de ontwerpen van Vroonland & Vaandrager zeer stijlvol te noemen.

Beeldcitaat: Bead-Mirror-extensionchair-448×450.jpg

 

De Extension Chair op bovenstaande afbeelding is een product van Vroonland voor Moooi. De prachtige bijpassende spiegels hebben een hele elegante look, terwijl het zwart zorgt dat het niet te lief of te klassiek wordt.

 

Bronnen: www.vroonland.info en www.moooi.com

 

Lees ook:Onderwaterwereld in huis
Lees ook:Nieuw: Moooi Carpets
Lees ook:Space+Moooi 2014 Design Residency
Lees ook:101 tips van 101 design-experts
Lees ook:Ken je klassiekers #3 – Knotted Chair by Marcel Wanders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>