DDW 2014: 10 dagen knielen voor 9 dagen Kneeling

Vijf jaar lang hebben ze erover gedaan om al deze tapijten samen te stellen. Nu zijn deze tapijten van WE MAKE CARPETS verzameld én opnieuw samengesteld voor de tentoonstelling Kneeling op de Dutch Design Week 2014. Je leest het goed: opnieuw samengesteld, want ze zijn allemaal met de hand gelegd en bestaan uit alledaagse materialen. Voorzichtig lopen is wel een vereiste, aangezien (bijna) alle tapijtonderdelen los op de grond liggen.

vloer11

Zo is het bovenstaande gele tapijt gemaakt van pasta, het rood-blauw-roze van plastic vlaggetjes en het tapijt op de voorgrond van watten en wattenstaafjes.

vloer2

Bierflesjes, krijtjes, schuursponsjes, verzin het maar en ze hebben er een tapijt van gemaakt. Eén van de ontwerpers legde uit dat ze met maar liefst 8 personen 10 dagen bezig zijn geweest om deze tapijten voor deze tentoonstelling klaar te leggen.

vloer3

Deze indrukwekkende staaltjes handwerk zijn t/m aanstaande zondag 26 oktober te bewonderen bij Mu in Eindhoven.

 

 

Lees ook:IKEA blaast nieuw leven in oude vloerkleden
Lees ook:DDW 2014: dé Kazerne
Lees ook:Haal sfeer in huis met de Perzische tapijten van IKEA
Lees ook:From Turkey with love
Lees ook:Beken Kleur: Pretty in Pink

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>