Winnen: kaarten voor Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

De huizenmarkt staat al een tijdje stil en toont nog geen tekenen van herstel. Voor veel mensen reden om niet te gaan verhuizen, maar hun huidige huis te verbouwen tot droomhuis. Tijdens de beurs ‘Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten’ in de Jaarbeurs Utrecht vind je daarom alles op het gebied van bouwen en verbouwen. Van aanbouw tot opbouw en van keuken tot badkamer; de beurs is de ideale plek om ideeën op te doen en informatie te verzamelen. Nieuw dit jaar is de uitbreiding met een tuinpaviljoen, waar bezoekers inspiratie en advies kunnen opdoen op het gebied van tuinen en terrassen.

Dankzij de uitbreiding met het nieuwe tuinpaviljoen kan Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten bezoekers nu een totaalconcept op het gebied van wonen bieden. Interieur én exterieur. In het nieuwe tuinpaviljoen zijn verschillende voorbeeldtuinen van vooraanstaande hoveniers te vinden. Rondom de modeltuinen presenteren diverse tuinspecialisten zich met advies over onder andere tuinontwerp, bestrating, beplanting en tuinmeubilair.

Winnen! Winnen! Winnen!
Wij mogen van de organisatie 5 setjes van 2 toegangskaarten verloten onder de lezers van Wonen.blog.nl! Wil jij naar deze beurs op 15, 16 of 17 maart? Grijp dan nu je kans. Like de facebook pagina van Wonen.blog.nl en die van de beurs. En laat een reactie achter onder dit artikel. Vergeet daarbij niet je e-mailadres in te vullen! Komende vrijdag, 9 maart, maken we de winnaars bekend.

——————-

Over Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten
De beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten vindt twee keer per jaar plaats. De voorjaarseditie wordt in de Jaarbeurs Utrecht georganiseerd, de najaarseditie vindt plaats in Ahoy Rotterdam. De afgelopen najaarseditie (oktober 2012) trok maar liefst 25% meer bezoekers dan de editie van najaar 2011. Uit onderzoek blijkt dat juist vanwege de slechte huizenmarkt consumenten besluiten om hun huidige woning op te laten knappen in plaats van te verkopen. Veel bezoekers kwamen dan ook gericht voor advies over een verbouwing en/of renovatie.

Openingstijden en praktische informatie
Vrijdag 15 t/m zondag 17 maart 2013 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Locatie: Jaarbeurs Utrecht. In de voorverkoop zijn tickets online te bestellen via www.realiseerjedroomhuis.nl voor € 11,50 per stuk. Een toegangskaart aan de kassa kost € 15,00. Kinderen tot en met 15 jaar gratis entree. Tijdens de beurs is gratis kinderopvang aanwezig.

Lees ook:Beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + inrichten een succes
Lees ook:Winnaars!
Lees ook:Winactie: vrijkaarten voor beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen & Inrichten!
Lees ook:Interieuragenda Maart 2014
Lees ook:Interieuragenda Maart 2015

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Winnen: kaarten voor Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten

 1. Anita Brouwer

  Leuke win actie! Ik heb ze beide ge liked. Nu maar hopen dat ik kaartjes win :-)

    /  
 2. Nick Althuizen

  Lijkt mij een leuke beurs! Vooral nu de zon weer een paar dagen heeft geschenen begint het weer te jeuken.

    /  
 3. Insoon

  Wat een leuke actie! Helaas heb ik geen facebook :?

    /  
 4. Femme

  Ik heb ook geen facebook, maar ik doe graag mee met de winactie. Hopelijk kan dat?

    /  
 5. Anita

  Nou, voor het inrichten van mijn nieuwe huis kan ik mooi ideeën opdoen dan ;-)

    /  

Comments are closed.