Dagje werken op de Woonbeurs?

De Woonbeurs Amsterdam komt er weer aan. Op 25 september begint het feest, dat zes hele dagen duurt. Ben jij gek op wonen & interieur? Of lijkt het je leuk om gewoon een dagje inspiratie te proeven? Dan mag je de Woonbeurs niet missen. VTwonen is één van de standhouders op de beurs en zij hebben een wel heel leuke actie: jij mag voor één dag hun collega zijn!

VTwonen city
Rondom een geweldig ingericht huis (basic met licht hout plus kleur­accenten én natuurlijk vol woonideeën) valt er veel te beleven: laat je inspireren door jonge, creatieve talenten, trek een cadeautje uit de verrassingswand en shop in de winkel, de VTwonen outlet en bij de lifestylemarkt vol mode- en woonaccessoires. Toe aan wat lekkers? Schuif aan bij VTwonen eten & drinken en laat je culinair verrassen! Je vindt VTwonen-city in stand 8-047.

Handje helpen?
Ben jij een echte fan van VTwonen? En wil je een dagje onderdeel zijn van het team? Meld je dan nu aan en maak kans op een dag gratis naar de Woonbeurs Amsterdam, werk mee als gastheer of -vrouw in VTwonen city én ontvang een cadeaukaart van € 75,- om te besteden in de VTwonen shop. Je kunt meedoen tot 26 augustus. Op 1 september wordt de winnaar bekend gemaakt. Doe mee!

Praktisch: Woonbeurs Amsterdam
De Woonbeurs Amsterdam vindt plaats in de RAI, van dinsdag 25 september t/m zondag 30 september. Dagelijks van 10 tot 18 uur, op donderdag en vrijdag zelfs tot 22 uur. Kijk voor bereikbaarheid en parkeerinformatie op www.woonbeurs.nl. Kaarten voor de Woonbeurs Amsterdam zijn al in de voorverkoop te verkrijgen, ze kosten dan € 15,- per stuk. Door de kaarten via de website te kopen krijg je een korting van € 3,50. Dit kan uiterlijk tot en met 24 september 2012. Extra voordeel: je hoeft niet in de rij te staan bij de kassa.

Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: EH&I, MTC, vtwonen en 101 woonideeën
Lees ook:Met korting naar de Woonbeurs 2011
Lees ook:Juniorcollectie vtwonen ook op Hema.nl!
Lees ook:Internationale interieurtrends op Woonbeurs Amsterdam 2011
Lees ook:SHOCKING: 101woonideeën stopt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>