Met korting naar de Woonbeurs 2011

Home is where the heart is. Je huis moet voelen als een thuis. “Ga je huis leuk maken”, zegt interieurontwerper Jan des Bouvrie op de site van de Woonbeurs. Of je nu voor strak design, landelijk of een gezellige eigen mix gaat… op de Woonbeurs Amsterdam vindt je komend najaar véél inspiratie! Niet alleen voor de ‘grote verbouwing’ maar juist ook voor kleine, betaalbare veranderingen in je huis. En het mooie is: je kunt nu al kaarten bestellen met korting.


We schreven er eerder over, maar de Woonbeurs Amsterdam vindt plaats van zaterdag 24 september tot en met zondag 2 oktober in de Amsterdam RAI. Ruim 300 stands uit binnen- en buitenland presenteren hun nieuwste collecties. Voor woonliefhebbers hét moment om hoogstaande producten en merken voor het eerst in Nederland te bekijken én inspiratie op te doen voor je eigen huis. Iedere dag worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, sessies waarin je advies krijgt over je interieur, en presentaties in het Woontheater. De bekende Nederlandse woonbladen presenteren op de beurs hun levensechte huizen vol met grote en kleine trends.

De Woonbeurs Amsterdam is een evenement van Sanoma Media B.V., cluster wonen: vtwonen, 101 Woonideeën, Eigen Huis&Interieur, More than Classic, ariadne at Home en de buitenbladen Home and Garden, Tuin&Co en Seasons.

Korting!
Schrijf de woonbeurs in je agenda, en bestel je toegangskaart! Als je nu bestelt, ontvang je €5,- korting. Je betaalt dan maar € 13,50 voor je entree. De aanbieding geldt tot 10 juli 2011. Vanaf 10 juli betaal je €16,- en vanaf een week voor de beurs is de toegangsprijs €18,50.

Dus trommel je familie en vrienden op, ga naar de site van de Woonbeurs en bestel je kaarten. En tot 24 september hou je gewoon het woon-nieuws bij via dit weblog: wonen.blog.nl.

Lees ook:Dagje werken op de Woonbeurs?
Lees ook:Internationale interieurtrends op Woonbeurs Amsterdam 2011
Lees ook:Filmpjes Woonbeurs Amsterdam
Lees ook:Designbeurs ‘Meesterlijk’ tegelijk met Woonbeurs in RAI
Lees ook:Interieuragenda September 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>