Even kennismaken….

Aangenaam, mijn naam is Bregje en ik ben 26 jaar oud. Ruim anderhalf jaar geleden heb ik  besloten het roer om te gooien en van mijn passie mij beroep te maken: interieur. Ik ben een cursus interieurstyling gestart en ging op zoek naar een baan in de woonwereld. De economische crisis zat natuurlijk niet mee maar tot mijn verbazing vond ik een baan. Ik begon als commercieel medewerker bij een projectinrichter en ben daar doorgegroeid in de dubbelrol van account-/projectmanager & interieurstylist. In mijn vrije tijd speur ik altijd naar mooie meubels en accessoires, de leukste woonwinkels en tips om oude meubels een nieuw leven in te blazen. Dit alles deelde ik, soms tot vervelens toe, natuurlijk met vrienden en familie. Maar nu mag ik het als nieuwe blogger voor wonen.blog.nl ook met jullie delen!

Lees ook:Nieuwe blogger wonen.blog.nl
Lees ook:Retro chic in bewegend beeld + tips!
Lees ook:Goed in Stijl voor jouw éigen stijl
Lees ook:14 tot 22 februari 2009: In Wonen in Antwerpen
Lees ook:Moodboard van de week: Landelijke stijl (incl. tips!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>