Goed in Stijl voor jouw éigen stijl

Oud en nieuw in de mix voor jouw persoonlijke interieur! Sandra van Goed in Stijl helpt je er bij. Je kunt het zo gek niet bedenken of zij maakt iets leuks van tweedehands of oude goederen. Ze pimpt, recycled en upcycled er lustig op los. Ze maakt meubels en accessoires voor haar webshop, maar geeft ook graag jouw meubels een restyle op maat.

Hieronder een greep uit de spulletjes in haar webwinkel:

Ik ben zelf vooral fan van het bureautje. Dat zou ik zo hier thuis neer willen zetten. Hoewel zo’n mooie oude, blauwe kast ook niet zou misstaan op de kamer van mijn zoontje.

En die spulletjes op de onderste collage… haha die zijn allemaal favoriet. Zo’n mixed wood sloophouten tafel heb ik gelukkig al in huis Maar ook de lamp, de sleutelhangers, deurknopjes, het masking tape en het fijne kussen staan hoog op mijn verlanglijstje.

Ben jij ook zo enthousiast geworden? Kijk dan eens in haar webshop, op haar blog of volg Sandra via Twitter of Facebook.

Lees ook:Flavourites Live Favourites: Hipgemaakt
Lees ook:Pronkstuk in huis
Lees ook:Flavourites Live Favourites: Northbound
Lees ook:Binnenkijken bij… Petra, de blogger van Wonen.blog.nl!
Lees ook:Crowdfunding voor de über-schattige Mixed Animals

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>