Televisie in de badkamer

Ja! Dat wil ik ook! Een mooie televisie in mijn badkamer. Nu lig ik nog vaak in bad met een laptop op de plank die ik daarvoor heb gemaakt. Kabeltje, dvd-tje erin, en hup, daar gaan we. Lastiger wordt het met live televisie. Helaas hebben we voor alle digitale kanalen in NL zo’n stomme smartcard nodig, dus dat is geen optie. Een losse kabelaansluiting is met teveel gedoe.

Wat dan wel? Ik zou wel een draadloos VGA-scherm willen, dan kan ik het op mijn mediacenter aansluiten. Ik heb al een draadloos toetsenbord, dus dat zou moeten lukken. Pfoei, alleen in het professionele circuit kun je iets vinden, maar dat wordt dus moeilijk. Toch maar een gewone televisie?

Nee hoor, hiernaast staat de televisie van Envirovision, die het volgens mij prima kan. Maar ja, daarvoor moet ik wel een gat in de muur maken, anders krijg je hem niet zo mooi plat. Kost ook behoorlijk wat, 1600 euro ongeveer, plus verzendkosten uit Engeland. Dan had ik ook wel gelijk AD NOTAM kunnen bellen, die maken spiegels met televisies er in, ook voor in de badkamer, wireless en alles. Maar ze kunnen ook erg goed rekenen…

De Nederlandse site www.badkamertelevisie.nl biedt uitkomst: een LCD-scherm met spiegelende voorkant voor maar 999 euro! De goedkoopste van NL, zeggen ze zelf. Toch nog aardig wat geld voor een televisie die in een niet-badkameruitvoering maar zo’n 300 euro kost. Nog andere mogelijkheden?

De Tilevision komt het meest in de buurt van wat ik zou willen hebben. Draadloos, waterdicht, helemaal goed voor 1400 euro bij de www.badkamerconcurrent.nl Geweldig ding, weegt maar 4,5 kilo en doet het 2,5 uur op een batterij!

Lees ook:Gemengde gevoelens over zonnepanelen
Lees ook:Philips presenteert design badkamerverlichting
Lees ook:AFM veroorzaakt hoogstens meer persoonlijke leningen
Lees ook:Bouw en Verbouwbeurs november 2008
Lees ook:Meubels IKEA fungeren als opladers

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Televisie in de badkamer

  1. Michael

    Bij SplashVision hebben ze ook nog een paar leuke oplossingen. De draadloze TV’s zijn misschien een beetje prijzig, maar ideaal omdat je verder geen voorbereidingen met kabels ofzo hoeft te treffen. En je kunt hem in plaats van in de badkamer overal in of om het huis gebruiken!
    Kijk maar eens op de website.

      /   Reply  / 
  2. Sandra van 't Padje

    Maar hoef je met zo’n TV in je badkamer niet bang te zijn voor kortsluiting door condens ?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>