De Highlights van GLOW (met filmpjes!)

Het is weer voorbij… ruim een week hebben we mogen genieten van GLOW in Eindhoven. Voor mij de eerste keer, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het niveau van de lichtkunstwerken nogal wisselend vond. Van spectaculaire bewegende projecties op kathedralen en villa’s tot zeer summiere kunst, waar ik niet direct van onder de indruk was. In dit bericht laat ik je uiteraard de prachtige highlights zien.

 

Bij aankomst van ons parkeerplekje was dit het eerste teken van GLOW:

???????????????????????????????

Dat beloofd veel moois!

 

Het eerste hoogtepuntje was het project van The Macula, genaamd Stereo. Wat betreft de filmpjes gebruik ik het werk van Bryan Wardenaar van CreativeKing, want daarvan zijn absolute topfilmpjes op YouTube geplaatst :) :

 

De volgende topper was Flashback van Les Orpailleurs de Lumière. Speelde zich af aan twee zijden van de straat, op twee prachtige villa’s. Hier op de villa J.L. Wijers Luciferfabrikant:

 

Heel iets anders, maar ook erg gaaf, is het werk van Ivo Schoofs genaamd Large Pendulum Wave:

 

Even een kiekjes tussendoor van een prachtig mysterieus stilleven:

???????????????????????????????

 

Bijna aan het einde van de route mijn échte favoriet, The Enchanted Cathedral & The Seasons van Ad Lib Créations – Christian Gimat:

Eerlijk is eerlijk, alle credits voor de filmpjes moet ik geven aan de YouTube-filmpjes door Bryan Wardenaar van CreativeKing.

 

Wat betreft de foto’s: bedankt Acer voor de geweldige bloggersworkshop, waarbij ik een prachtige Acer Liquid Jade Smartphone heb mogen ontvangen met een top-camera!

 

 

 

 

Lees ook:Maak je op voor lichtkunstfestival GLOW 2014
Lees ook:Halloween-tip #4: Glow-in-the-Dark Pompoenen
Lees ook:Filmpjes Woonbeurs Amsterdam
Lees ook:Droomhuis in Almere
Lees ook:Wire Sculptures van Gavin Worth

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>