Hema Woonspul, mijn favo’s

Op de Woonbeurs zagen we het al: vogels worden hip. Heeft vast iets met twitter te maken. Maar nu dus ook in woonland. Op de website van de Hema vond ik dit geweldige kussentje. Is er een makkelijkere manier om een woontrend door te voeren in je huis? Leg dit kussentje op de bank en je bent helemaal bij met de laatste trends.

Voor 4 euro koop je trouwens ook een bijpassende spiegel in de vorm van een vogel.

 

 

Om in dezelfde kleurenstijl te blijven, vond ik deze knijplamp. Handig voor aan je bureau tijdens het werk. Je nachtkastje of bedrand als je nog een boek leest voor het slapen gaan, of aan de keukentafel terwijl je bijvoorbeeld zit te knutselen. Bekijk de lamp op de website van Hema.

 

 

 

Tot slot deze leuke mand. Past in elke kamer, voor elk doeleinde. Bijvoorbeeld als wasmand, prullenmand, of opbergplek voor je sokken. In de woonkamer kun je er tijdschriften in bewaren. Of de krant. Misschien heb je een open haard en doe je er een klein voorraadje met houtblokken in. Waar je hem ook voor wilt gebruiken… deze mand is het helemaal volgens mij.  Bekijk hem bij Hema.

 

 

 

 

 

Lees ook:Pasen #1: Paas-Kaarsen van de HEMA
Lees ook:Moodboard Monday: Winters HEMA
Lees ook:Mooie zomerspulletjes. Van Hema.
Lees ook:Hema op z’n Hipst! (mét moodboard)
Lees ook:Schommellamp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>