Primark verkoopt ook homeware!

Primark kende ik alleen uit verhalen. Dat het een goedkope winkel vol mooie kleding is. Voor jezelf, maar ook voor de kinderen. Dat Primark ook spulletjes voor in huis verkoopt, daar werd ik van de week op gewezen door een mailtje. En wát voor spulletjes! Decoraties en accessoires om blij van te worden. Gebruiksvoorwerpen als theedoeken, handdoeken, kopjes en schotels. Deurstoppers en kussens in de vorm van een hippe uil. Sierlijke klerenhangers en wat te denken van spul voor de kinderkamer? Hier een aantal op een rij:

Meer informatie: www.primark.nl of in de winkel.

Lees ook:Interieurmerk gespot: ferm Living
Lees ook:Voojaarscollectie 2015 op de VIP Night Rivièra Maison
Lees ook:Woonbeurs Amsterdam: MYRTE’s vogels
Lees ook:Maison&Objet for kids
Lees ook:Toffe muurdecoratie voor de kinderkamer met Perron 11

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>