Primark verkoopt ook homeware! // Shoppen

Primark kende ik alleen uit verhalen. Dat het een goedkope winkel vol mooie kleding is. Voor jezelf, maar ook voor de kinderen. Dat Primark ook spulletjes voor in huis verkoopt, daar werd ik van de week op gewezen door een mailtje. En wát voor spulletjes! Decoraties en accessoires om blij van te worden. Gebruiksvoorwerpen als theedoeken, handdoeken, kopjes en schotels. Deurstoppers en kussens in de vorm van een hippe uil. Sierlijke klerenhangers en wat te denken van spul voor de kinderkamer? Hier een aantal op een rij:

Meer informatie: www.primark.nl of in de winkel.

Lees ook:Interieurmerk gespot: ferm Living
Lees ook:Flavourites Live! De leukste webshops bij elkaar op één beurs!
Lees ook:De zomer in je bol met de HK Living zomercatalogus
Lees ook:Een fris witte badkamer
Lees ook:Cuijk is een kringloop rijker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>