Piet Boon woonaccessoires te koop bij Wehkamp!

De Nederlandse meubel- en interieurontwerper Piet Boon en wehkamp.nl gaan samenwerken. Na collecties van Piet Hein Eek en Monique Collignon kunnen designliefhebbers nu ook voor de woonaccessoires van Piet Boon terecht op wehkamp.nl. Hiermee zet het grootste online warenhuis van Nederland een nieuwe stap in zijn strategie om Nederlands design toegankelijk te maken voor een breed publiek. Voor Piet Boon is het de eerste keer dat zijn woonaccessoires op één plek online te koop zijn. Vanaf deze week zijn de collecties raamdecoratie, behang, verlichting, badkameraccessoires en boeken verkrijgbaar op wehkamp.nl.

De online expertise en de diversiteit van het publiek dat wehkamp.nl bereikt zijn redenen waarom steeds meer vooraanstaande merken willen samenwerken met het grootste online warenhuis van Nederland. “Wij zijn erg trots dat een van Nederlands meest toonaangevende designers voor de online verkoop van zijn collectie voor ons heeft gekozen”, aldus Erwin van Cooth, Unit Manager Huis, Tuin en Klussen van wehkamp.nl. “Deze samenwerking is een nieuw voorbeeld van ons streven om onze klanten voortdurend een actueel en verrassend assortiment aan te bieden,” vervolgt hij.

Piet Boon voor het eerst op één plek online
Het is voor het eerst dat Piet Boon zijn zogenaamde ‘licensed’ producten online op één plek aanbiedt. Dit betekent dat vanaf vandaag de collecties Piet Boon(r) blinds by DTCH, Piet Boon(r) wallpaper by NLXL, Piet Boon(r) lighting by Maretti en Piet Boon(r) bathware by Formani verkrijgbaar zijn op wehkamp.nl. Daarnaast zijn ook de Piet Boon(r) Books te koop op de website van de marktleider in online winkelen. In het najaar wordt aan deze collectie het eerste Piet Boon Styling Book van Karin Meyn, de vrouw van Piet Boon, toegevoegd. “De samenwerking met wehkamp.nl is voor ons een enorme kans om een grotere doelgroep kennis te laten maken met ons merk. Daarnaast bieden we onze vaste klanten meer gemak door onze woonaccessoires op één plek online te etaleren. Met ruim 117 miljoen bezoekers per jaar en ruime ervaring in online winkelen is wehkamp.nl voor ons een zeer interessante en waardevolle partner”, aldus Piet Boon. Vooralsnog worden enkel de licensed producten van Piet Boon(r) aangeboden op wehkamp.nl.

Hollands design steeds toegankelijker
Eerder kondigde wehkamp.nl samenwerkingen aan met industrieel ontwerper Piet Hein Eek en modeontwerpster Monique Collignon. De samenwerking met Piet Boon(r) is een nieuw voorbeeld van hoe wehkamp.nl Nederlands design voor een breed publiek toegankelijk wil maken.Ga naar de collectie van Piet Boon bij Wehkamp.nl

Bron: ANP

Lees ook:Piet Boon & Linteloo: a winning team?
Lees ook:Piet Hein Eek bij Wehkamp.nl!
Lees ook:Piet Boon recordbreker in New York
Lees ook:Nieuwe Piet Boon Collectie: nu live in de showroom
Lees ook:Piet Boon maakt marmoleum hip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>