IKEA lanceert limited edition NÄTVIDE collectie

Prachtige kleuren, rijke prints en etnische invloeden. Dat is de nieuwe limited edition textielcollectie van Ikea. Onder de naam NÄTVIDE. Alle patronen hebben hun eigen karakter en zijn geïnspireerd op reizen en andere culturen. De limited edition collectie is vanaf 1 augustus aanstaande te koop bij alle IKEA vestigingen en verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.
De NÄTVIDE collectie bestaat uit beddengoed, gordijnen, kussens en vloerkleden met opvallende prints. Ontwerpers Anna Efverlund en Maria Vinka lieten zich inspireren door andere culturen en ontmoetingen met nieuwe mensen tijdens hun reizen. Het resultaat is een bonte collectie van etnische invloeden. Door de stoffen met stippen, strepen en ruiten met elkaar te combineren, breng je eenvoudig opvallende accenten aan in de woon- en slaapkamer
De prijzen van de NÄTVIDE collectie variëren van 7.99 voor een kussen tot 69.95 voor gordijnen.

Lees ook:IKEA mixt Zweden met Azië
Lees ook:Natuurlijke FJÄLLTÅG collectie gelanceerd
Lees ook:IKEA’s limited edition: BRÅKIG collectie i.s.m. ArtRebels
Lees ook:Limited Edition gerecycled textiel bij IKEA?
Lees ook:IKEA’s PS 2014 collectie

1 Reacties // Reageer

One thought on “IKEA lanceert limited edition NÄTVIDE collectie

  1. Tuinkasten

    Dit is persoonlijk een werkelijk uitstekend lezen, moet toegeven dat je een van de beste bloggers die ik ooit zag. We echt struikelde over
    dit op yahoo, en ik ben blij plachten te doen. Ik zal zeker komen weer terug.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>