Beter bed wint award Werken in Wonen

Beter Bed uit Uden mag zich de regiowinnaar van de Werken in Wonen Award noemen. Tijdens de Woon Inspiratie Tour hebben zij de regio-award in ontvangst genomen. “Beter Bed investeert veel in opleidingen en ziet het effect hiervan direct terug in het plezier van de medewerkers en hun betrokkenheid op de werkvloer en in het bedrijfsresultaat.”

De jury constateert dat Beter Bed de eigen ambities en de ambities van de medewerkers waar kan maken, door hiervoor de juiste voorwaarden te scheppen. Dit doet Beter Bed in een bedrijfsklimaat waar werknemers zich meer dan thuis voelen. De jury kent daarom met genoegen de Wonen in Werken Award 2011 – regio Brabant en Limburg – toe aan Beter Bed Uden. De award is in het leven geroepen om top bedrijven in beeld te brengen en daarmee goede voorbeelden in de woonbranche te verzamelen en zo ondernemers en medewerkers te stimuleren om een werkomgeving te scheppen waarbij het bedrijfsresultaat floreert op basis van florerende medewerkers.

Bron: Kliknieuws.nl

Lees ook:Finalisten Dutch Design Awards 2011
Lees ook:Een woonstylist cadeau met Wonen&ZO cadeaukaart
Lees ook:Prijs voor Huis de Wiers
Lees ook:Treurige woningbouwcijfers
Lees ook:Er gaat niets boven… Haren?!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>