Palm maakt creatief – Woonplant van de maand juli

Het is echt waar: plaats een Palm in je directe omgeving en je komt tot creatievere ideeën. Zo kopt een persbericht wat ik zojuist op mijn deurmat ontving. Of beter gezegd, dat werd afgegeven door de postbode. Samen met een pakketje om het zelf te proberen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat proefpersonen een creatieve opdracht beter uitvoeren in een ruimte met een plant, dan mensen die in een ruimte zonder planten zitten. Een interessante wetenschap.

De Palm die ik kreeg, staat in mijn woonkamer te pronken. Naast de bank, waar ik regelmatig met de laptop zit om blogs te schrijven. En na een soort van pre-zomer-sabbatical hier op wonen.blog.nl, neem ik de proef op de som. Helpt deze plant me echt als inspiratiebron voor creatievere ideeën en artikelen? Of blijkt hij straks gewoon een gezellige sfeermaker in huis? We zullen het zien. Vanaf heden schrijf ik weer regelmatig blogs hier op wonen.blog.nl.

Meer informatie over de woonplant van de maand of andere planten?
Kijk op: www.mooiwatplantendoen.nl

Lees ook:Nieuwe blogger voor Wonen.blog.nl
Lees ook:Wonen.blog.nl in de top 50 inspirerende interieurblogs!
Lees ook:Bureauplant van het Jaar 2012: Livistona
Lees ook:Voeg toe aan je lees-lijst!
Lees ook:Show Los Angeles: er was eens een pottenmaker en een cactuskweker…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>