DIY tafeldecoratie voor de herfst

Afgelopen week kreeg ik vrienden te eten en ik was mijn tafeldecoratie helemaal zat. Tijd voor herfstdecoratie… maar wat? Met vier pompoenen, verf en een watervaste stift ben ik aan het werk gegaan.

 

Zorg ervoor dat je de pompoenen van tevoren goed schoonmaakt. Spuit ze wit met primer (bij de Action hebben ze goede spuitbussen voor een leuk prijsje). Breng zoveel lagen aan als nodig is om ze spierwit te maken. Laat tussen de lagen door wel goed drogen.

 

For the record: ik heb de pompoenen niet schoongemaakt en ook niet tussen de verflagen door laten drogen omdat ik haast had, maar daardoor liet de volgende dag de verf los en kon ik weer op nieuw beginnen :(

 

fall1

 

Vervolgens ga je achter je computer zitten en print je de letters F-A-L-L in je favoriete lettertype in groot formaat uit. De grootte is afhankelijk van de grote van de pompoenen. De letters knip je uit zodat je ze met potlood kan overtrekken op de pompoen en daarna kan inkleuren met watervaste stift.

 

fall2

 

Ik ben superblij met het resultaat:

 

fall

 

 

 

 

Lees ook:DIY Kastje opknappen (leuk als cadeau!)
Lees ook:13 Halloween DIY-tips op een rijtje
Lees ook:Inspiratie Pasen #39
Lees ook:Halloween-tip #11: Pompoen + Verf + Schilderstape =
Lees ook:Halloween-tip #10: Papieren Pompoenen

1 Reacties // Reageer

One thought on “DIY tafeldecoratie voor de herfst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>