DIY: kerstelfjes die je huis opruimen

De mythe achter de kerstelf. Pixies, zo heten de kerstelfjes uit Denemarken. Het verhaal gaat als volgt: je hangt deze lieve kerstknuffels op in je huis als kerstversiering en als kadootje ruimen ze ‘s nachts je huis op. Dat klinkt goed! Dat wil ik ook! En het mooie is… Je kunt deze leuke kerstelfjes nu zelf maken met de uitgebreide werkomschrijving en voorbeeldfoto’s van elke stap: Lees verder op Christmaholic.nl.

Lees ook:DIY: een designlamp maken in 7 stappen
Lees ook:DIY: bord van pallethout met quote
Lees ook:Goede voornemens
Lees ook:Inspiratie Pasen #42
Lees ook:Pallets op Pinterest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>