Dutch Design Week 2014: dé design routes uitgelicht

Vanaf vandaag is het zover: de Dutch Design Week (DDW). Morgen ga ik zelf mee met de bloggerstour, maar als je zelf nog op zoek bent naar een goede route lees dan verder.

 

Alle routes zijn via deze link te vinden. Ik pik drie interessante routes voor je eruit.

Beeldcitaat: http://www.ddw.nl/event.php?eventID=352fc617b8fa0cec838001021f77c708

Allereerst de route opgesteld door het beroemde designersduo Scholten & Baijings. Te groot om helemaal uit te lichten, maar de route begint bij een boekpresentatie van “How we work” van fotograaf Inga Powilleit en stylist Tatjana Quax. Daarnaast is er op zondagavond de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij “College Tour X Scholten & Baijings”. Ook leidt de route je langs de Graduation Show van de Design Academy Eindhoven. Verder het advies van het designersduo om je op te geven voor een morning tour bij Piet Hein Eek. Voor meer informatie over de route klik hier.

Beeldcitaat: http://www.ddw.nl/zoek.php?searchpageID=2

“This is Eindhoven” van de gemeente Eindhoven leidt je langs o.a. Dutch Invertuals, waarbij het experiment centraal staat. Daarnaast komen ook de Kazerne Expo “Open Mind” en natuurlijk hot-spot de Schellensfabriek aan bod. Bij een route van de gemeente Einhoven mogen uiteraard ook niet de Stadhuis Events ontbreken. Voor de volledige route klik hier.

Beeldcitaat: http://www.ddw.nl/zoek.php?searchpageID=2

Last but definitely not least, de route van Eigen Huis & Interieur. De route brengt ons bij Alex de Witte, over zijn Big Bubble heb ik al eerder geschreven (klik hier voor bericht). Maar ook hier worden Dutch Invertuals en de Kazerne Expo aangedaan. Daarnaast wordt ook geadviseerd een bezoekje te brengen aan Dirk vander Kooij, New Window, Lex Pott en Nul Zes. Voor de volledige route klik hier.

 

Maar met behulp van de plattegrond kan je natuurlijk ook zelf je route uitstippelen. Veel plezier!

 

 

Bron: www.ddw.nl

 

 

 

 

Lees ook:HUE-Blinds: kansje voor Luxaflex??
Lees ook:Scholten & Baijings patronen zónder herhaling
Lees ook:Eerste boek Scholten & Baijings
Lees ook:Weekend-tip: Dutch Design Week
Lees ook:DIY wanddecoratie kinderkamer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>