Zesde editie Excellent Wonen & Leven Beurs

Voor de zesde keer op rij wordt de Excellent Wonen & Leven Beurs georganiseerd. Den luxueuze woonbeurs in het teken van interieur, exterieur, design, bijzondere kunst en een gevarieerd aanbod in lifestyle producten. Op het evenement zijn de toppers van Nederland vertegenwoordigd. ‘Ook dit jaar staat de beurs garant voor een unieke combinatie van hoge kwaliteit, exclusiviteit en een voortreffelijke sfeer’, meldt de aankondiging. ‘Ee absolute must voor eenieder die in zijn drukke bestaan ook de finer things in life apprecieert’.

De Excellent Wonen & Leven beurs staat garant voor stijl, kwaliteit en exclusiviteit. Vanzelfsprekend hoort daar een grootse opening bij. Deze spectaculaire openingsavond zal voor deelnemers, relaties en pers plaatsvinden op donderdag 13 oktober van 19.00-24.00 uur. Daarbij zullen geen concessies worden gedaan. Onder het genot van een drankje en culinaire verwennerijen kunt u genieten van deze enerverende avond. Er is volop gelegenheid om te netwerken hetgeen met zekerheid nieuwe contacten en kennis oplevert. En als absoluut hoogtepunt zal een optreden worden verzorgd door een speciale gast. Kortom belooft dit wederom een onvergetelijke avond te worden.

De overige dagen is de beurs voor iedereen toegankelijk. De toegang is € 10,-. Meer informatie: website Excellent Wonen & Leven.

Lees ook:Nieuwe woonbeurs Woon Mooi in MECC Maastricht
Lees ook:Domoticabeurs in Evoluon 19 en 20 november 2008
Lees ook:Lekker in de tuin met een luxe tuinhaard
Lees ook:Interieuragenda Maart 2015
Lees ook:Interieuragenda Maart 2014

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zesde editie Excellent Wonen & Leven Beurs

  1. Pingback: Zesde editie Excellent Wonen & Leven Beurs – Blog.nl (Blog)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>