Uitstapje: Bezoekje aan de Leolux fabriek in Venlo

leolux-logo

Altijd al willen weten waar en hoe je meubels gemaakt worden? Dan kan je bij Leolux een kijkje achter de schermen nemen. Op de website van Leolux zijn verschillende data vermeld waarvoor je je voor kan aanmelden. Het is een informatief en sfeervol uitstapje voor jong en oud.

Het Via Creandi in Venlo is het bezoekerscentrum van Leolux. Het werd in 2007 onder architectuur gebouwd en is ontworpen door Soeters van Eldonk. Via Creandi betekend de weg naar creatie. Het staat voor de weg die elk product bij Leolux aflegt. Leolux produceert al meer dan 75 jaar designmeubelen op maat. De rondleiding zal beginnen met een ontvangst met een kopje koffie of thee en een vlaaipunt. Daarna krijg je een informatieve film over Leolux te zien. Vervolgens start de rondleiding door de meubelfabriek van ongeveer 75 minuten. Je komt langs de belangrijkste productieruimtes en je krijgt uitleg over onder andere schuimverwerking, het computer gestuurd snijden van stof en leer en het handwerk dat verricht wordt in het atelier en in de stoffeerderij. Na afloop kan je een kijkje nemen in de art-shop.

Bron: www.leolux.nl

Lees ook:Leolux inruilactie van start
Lees ook:DIY Moederdag #5: liefdevolle thee
Lees ook:En de eerste H.I.P. award gaat naar….
Lees ook:3 tips voor de ideale tuininrichting
Lees ook:Nederlanders douchen steeds langer

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Uitstapje: Bezoekje aan de Leolux fabriek in Venlo

  1. Ad

    Wij zijn ook geweest. Echte aanrader.

      /   Reply  / 
  2. Jan

    Vooral de leerafdeling bij leolux was erg indrukwekkend.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>