Al Gore zou zelf een torenhoge energierekening hebben. Tuurlijk.

Daar kon je op wachten natuurlijk. Ik vroeg me al af waarom het zo lang duurde voor er iemand begon over het milieu-onvriendelijke gedrag van Mr Environment himself. Al Gore, de drijvende kracht achter de klimaatfilm An Inconvenient Truth zou zelf ruim tien keer zo veel stroom verbruiken dan gebruikelijk is in zijn woonplaats Nashville. Ja hoor. Uiteraard.

Zijn elektriciteitsrekening zou 900 euro per maand bedragen en hij zou zelf helemaal geen maatregelen nemen om energie te sparen. Wat een doorzichtig staaltje van modder gooien. Want je moet wel even weten wie het zegt: een of ander conservatief onderzoekscentrum in Tennessee dat wil bewijzen dat er helemaal geen broeikaseffect bestaat en dat de aarde helemaal niet warmer wordt.

Ieder zijn overtuiging. Misschien hebben ze gelijk, die lui uit Tennessee. Maar dan nog. Een beetje zuiniger en voorzichtiger omgaan met de aarde kan nooit kwaad. En voor hetzelfde geld hebben ze ongelijk… Met alle klimaatsveranderingen, stormen en overstromingen van dien.

I'm with Al. Als ik me vergis – en dat denk ik trouwens niet – dan liever zo dat maar weinig mensen er last van hebben.

Wil je An Inconvenient Truth zien? Moet je doen! En het kan nog helemaal gratis ook.  Een goed inititatief van de Planet Prosperity Foundation. (Met dank voor de tip.)

 

Lees ook:Trekkie gaat failliet aan de verbouwing van zijn huis
Lees ook:Today, Payday, One Day: Walk-In Closet
Lees ook:Dag van de Duurzaamheid: Huis-, Tuin- en Keukentips
Lees ook:Zelf je huis verkopen, dat kan natuurlijk ook!
Lees ook:Amsterdam Centrum gaat parkeervergunninghouders streng controleren

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Al Gore zou zelf een torenhoge energierekening hebben. Tuurlijk.

  1. natasja

    hoi anna,
    ik ben het helemaal met je eens!
    mischien heeft al en al die wetenschappers het wel fout, maar zuiniger worden kan nooit kwaad. want als ze het goed hebben zijn we met zn alle flink bezeikt als we er niks aan doen.
    ik weet zeker dat meer mensen er zo over gaan denken, zo lang wij maar bij ons standpunt blijven!

    groetjes!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>