Stijl garagedeur bijna belangrijker dan functionaliteit

Het afsluiten van een garage is allang niet meer de enige functie van een garagedeur. Hij is ook een stijlelement die helemaal bij het huis moet passen. De garagedeur heeft zich dus de afgelopen jaren ontwikkeld tot een belangrijk vormgevingselement, wat dankzij de vele stijlmogelijkheden een individuele touch kan krijgen. Verschillende kleuren en oppervlaktes kunnen jouw garagedeur gemakkelijk onderscheiden met bijvoorbeeld die van de buren.

Naast de stijl zijn ook de functionaliteiten en de veiligheid natuurlijk ook belangrijk. In een garage staat meestal meer dan alleen een auto, waardoor het prettig is om een goede warme-isolatie te hebben. En wat er in je garage ligt, moet daar natuurlijk ook blijven liggen. Een goed inbraakbeveiligingssysteem is dan ook wel het belangrijkste onderdeel van een garagedeur.

Er zijn verschillende soorten garagedeuren te koop bij Teckentrup. De meest voorkomende garagedeuren is de kanteldeur en de sectionaaldeur, die loodrecht omhoog opent.  Een deur die loodrecht omhoog opent is heel handig als je bijvoorbeeld de ruimte voor de garagedeur graag wil benutten. Nu kunnen de auto’s ook direct voor de deur neergezet worden en kan de deur alsnog geopend worden. De stijl, de functionaliteit, de beveiliging en het type deur zijn dus allemaal aan te passen aan jouw eigen persoonlijke voorkeur. En voor elke persoonlijke voorkeur heeft Teckentrup een bijpassende garagedeur.

Lees ook:Kies voor veiligheid in het donker rondom het huis en installeer buitenlampen
Lees ook:Amsterdam gaat ver in het ‘auto-luw’ maken van de stad
Lees ook:Ikea, maar dan met een eigen draai
Lees ook:Betaalbare kunst
Lees ook:Inspiratie tegels en wonen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>