Rolgordijnen gemakkelijk online vanaf je bank bestellen

1423-raamdecoratie-com

Verhuizen en verbouwen kan veel stress opleveren, daarbij is het ook nog eens tijdrovend. Nieuwe badkamer uitzoeken, welke tegeltjes wil je in de keuken, een houten vloer of plavuizen? Hele weekenden breng je door in bouwmarkten en speciaalzaken, tot je uiteindelijk nog maar één ding wilt: zitten op je nieuwe bank en genieten van je huis, je kan geen bouwmarkt meer zien. Goed nieuws, voor je raambekleding hoef jij je bank niet meer af. Bestel je rolgordijnen of andere raambekleding gewoon online op raamdecoratie.com.

Gratis stalenservice

Maar hoor ik je denken ‘Vanaf een plaatje op mijn computer kan ik toch geen stof kiezen, ik wil de kleur zien en het materiaal voelen?’. Bij raamdecoratie.com hebben ze daar goed op ingespeeld, zij hebben een stalenservice. Het aanvragen van stalen is helemaal gratis, zo kan jij de kleur en het materiaal zelf thuis beoordelen, zittend op je bank tussen de verhuisdozen. De stalen worden namelijk per brievenbuspost verzonden, voordat jij de verhuisdozen hebt uitgepakt liggen ze al op de deurmat.

Meest populaire raambekleding

Rolgordijnen zijn in Nederland de meest populaire raambekleding en dat is niet zo verwonderlijk. Ze worden geleverd in veel verschillende maten en kleuren en zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken. Slaap je graag in een donkere kamer? Kies dan voor verduisteringsgordijnen. Wil je een intieme sfeer creëren in je woonkamer denk dan eens aan transparante gordijnen. Het licht komt mooi gefilterd je kamer binnen, wat je kamer een weldadige uitstraling geeft.

Standaardmaten en maatwerk

De rolgordijnen worden geleverd in vele standaardmaten en zijn gemakkelijk zelf in te korten. Heb je liever maatwerk? Raamdecoratie.com maakt je raambekleding perfect op maat, het enige dat jij nog hoeft te doen is ze op te hangen. Dat is met de uitgebreide montagehandleiding – te downloaden op de website – zelfs voor de minder ervaren klusser goed te doen.

Geen reacties // Reageer