Van dakraam naar balkon in 1 seconde?

Droom je al een tijd van een balkon aan je eigen huis? Met een balkon maak je buiten onderdeel van je woonruimte. Niet iedere woning is geschikt voor een balkon, daar is nu iets op bedacht.

Dakraam en balkon in één

Dicht is het een dakraam en zodra je het raam open doet geniet je van een inpandig balkon. Dé oplossing om jouw zolder of kamer met schuine wanden te voorzien van veel licht en frisse lucht. Doordat het glas doorloopt tot aan de grond kom er meer licht binnen dan bij een traditioneel dakraam. Om een eigen twist aan je dakraam balkon te geven kun je de kozijnen direct in de kleur van jouw wensen laten plaatsen zodat het mooi aansluit bij de rest van je woning. De prijzen van kozijnen zijn afhankelijk van het soort materiaal dat je kiest. Ga je voor onderhoudsvrij kies dan voor kleurstof. Heb je een landelijke woning dan passen houten kozijnen mooi bij het geheel.

Hoe werkt het?

De spijlers van het balkon zitten in het onderste gedeelte verwerkt en schuiven in elkaar als het raam dicht zit. Het bovenste gedeelte fungeert als overkapping, zodat je bij lichte regenval ook je balkon open kan zetten. Het is een kwestie van je dakraam openen, het onderste gedeelte naar voren klappen en je bent buiten. Binnen 1 seconde van dakraam naar balkon.

Dakkapel balkon

Een andere optie om je woning te verrijken is een dakkapel met Frans balkon. Door de grote raampartij brengt deze dakkapel extra veel licht in je kamer. Het voordeel van een dakkapel met balkon is dat hij naast extra licht ook meer ruimte creëert in je woning.

Door simpelweg de deur open te doen sta je in de frisse buitenlucht. Zie jij jezelf al zitten op je balkon, kijkend naar de zonsondergang? De prijzen van dakkapellen verschillen per specialist. Het is dus altijd verstandig om meerdere offertes te vergelijken.

Geen reacties // Reageer