Raamdecoratie tegen insecten

1430-zonneluxVreselijk toch, steeds die snorrende bromvliegen door de kamer of muggen die je de broodnodige slaap niet gunnen. Natuurlijk kunnen we met insectenwerende middeltjes aan de gang maar deze zijn vaak niet zo gezond voor onze luchtwegen en het milieu. Gelukkig kunnen we er met venstergaas voor zorgen dat we met lekker weer toch ongehinderd onze ramen en deuren open kunnen zetten. Met het horren op maat programma wat we op Zonnelux.nl aantreffen houden we het het vliegende geboefte buiten terwijl tegelijkertijd de frisse lucht ongehinderd naar binnen kan stromen.

Een hor voor iedere raam en deur

Afhankelijk van het soort kozijnen dat je hebt, of zelf prettig vindt natuurlijk, vindt je op Zonnelux.nl verschillende horsystemen:

  • Inzethorren kunnen zowel binnen- als buitenwaarts geplaatst worden en zet je in het kozijn zonder dat er voor geboord of geschroefd hoeft te worden. De ramenwerken van deze horren zijn in meerdere soorten profiel te verkrijgen. Dit houdt in dat ze ook in alle soorten kunststof en aluminium kozijnen eenvoudig ingeklikt kunnen worden. Bij het openen en sluiten van de ramen kan de hor gewoon blijven zitten. Om ze langer mee te laten gaan kan je ze in de koudere maanden loshalen en droog opbergen.
  • Rolhorren hebben het voordeel dat je, zonder dat je het complete mechanisme uit het kozijn hoeft te halen gemakkelijk op en af kan rollen. Ze passen in elk soort kozijn en kunnen zomer en winter blijven zitten.
  • Hordeuren met zelfsluitend scharniersysteem of als ruimtebesparende rolhordeur. Zonder meer decoratief is ook de plissé hordeur. Een soepel te bedienen vouwdeur van gaas met een uiterst smalle cassette die zich eenvoudig in elke doorgang laat monteren.

Onzichtbaar en effectief

Horren doen zomer en winter onopvallend en stilletjes hun werk. Ze verbruiken geen elektriciteit en hebben geen flacon die telkens leegraakt. Een keer een hor aangeschaft betekent dat je jarenlang verzekert bent van een insectenvrij huis. De horprofielen van Zonnelux.nl zijn er in alle RAL kleuren en het horgaas is verkrijgbaar in de onopvallende kleuren grijs en zwart.

Geen reacties // Reageer