Een prachtige trendy en eigentijdse keuken krijg je zo

pizza-dough-and-ingredients-1360964-mElke week volg ik de nieuwste woon- en keukentrends. Elke keer verbaast het me weer hoe snel die trends gaan. Dan is die kleur weer in en na een tijdje is die kleur weer helemaal uit. Nog niet eens zo lang geleden heb ik mijn hele huis en keuken verbouwd. Nieuwe apparatuur, meubels en de meest trendy accessoires vonden een plekje in mijn huis. Het probleem van mijn grootste hobby, het volgen van woontrends, is dat ik snel toe ben aan een compleet nieuwe inrichting. Financieel gezien is het constant opnieuw inrichten van mijn huis niet echt handig.

Gelukkig bestaan er accessoires. Voor een mooi prijsje heb ik zo mijn huis omgetoverd naar een heel nieuwe stijl. De oude accessoires gooi ik niet weg, maar bewaar ik op mijn zolder of ik knutsel er nieuwe trendy voorwerpen van. Het schilderen van accessoires valt daarom ook binnen mijn maandelijkse bezigheden. In de zomer verf ik graag accessoires in pasteltinten en in de winter gebruik ik (misschien wel heel standaard) de warme tinten. Mijn woning is dus, dankzij kleine aanpassingen, constant volgens de laatste trends.

Dit ligt dus een stuk ingewikkelder met mijn keuken, het jaarlijks verbouwen van een keuken wordt namelijk niemand blij van. Of je keuken nog eigentijds en trendy is, kan zomaar elke maand verschillen. Niet dat je perse bij elke nieuwe trend je keuken helemaal om moet gooien, maar zoals ik al zei; het bijhouden van woontrends is mijn grootste hobby. Dit jaar heb ik er voor gekozen om meer te doen dan alleen met mijn accessoires, ik ga mijn keuken renoveren. Niet verbouwen, maar gewoon renoveren. Deze keukenrenovaties zijn beschikbaar voor elk budget en geeft je keuken een compleet nieuwe uitstraling. Samen met keukenspecialisten heb ik gekeken wat voor mijn keuken haalbaar is en binnenkort wordt mijn keuken goedkoop en efficiënt gerenoveerd.

Geen reacties // Reageer