Draai het eens om op woningpeiler.nl

Funda.nl is nog altijd heer en meester wat betreft het online woningaanbod. In de maand december had de site maar liefst 2,73 miljoen unieke bezoekers. Daarmee is de site nog altijd tien keer groter dan zijn concurrent en mijn favoriet: www.zoekallehuizen.nl. Maar er is nu een veel leuker alternatief.

Leuker dan al die aanbodsites bij elkaar: www.woningpeiler.nl. Daar gaat het precies andersom. Je loopt ineens tegen je droomhuis aan. Je zou het best willen hebben. Je geeft je interesse door via woningpeiler.nl en… Wie weet is het raak. Achterliggende gedachte is dat niet alle woningen die te koop zijn ook te koop worden aangeboden. Het kan best zijn dat de eigenaren precies dan beginnen te overwegen of ze misschien es een keertje zullen gaan verkopen. En dan kan je met een goed bod net mazzel hebben. Slim he? Ik denk dat het werkt.

Lees ook:Valeriusstraat 1 G, 3122 AM Schiedam
Lees ook:Prijsvraag: Win cadeaubon van Bestrating-Online.nl!
Lees ook:Cijfers huizenprijzen lastig te interpreteren
Lees ook:Raadselachtige ‘leegstand’ in Amsterdam
Lees ook:Open huizen dag was een succes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>