Paneelgordijnen voor thuis en op kantoor

Hebt je weleens van paneelgordijnen gehoord? Paneelgordijnen zijn namelijk stijlvol én flexibel. En handig voor zowel thuis als op je kantoor. Je kunt er precies mee bepalen hoeveel licht er in de kamer valt en hoeveel privacy je wilt. Ze zijn eenvoudig te bedienen en zorgen voor een modern en licht interieur. Je kunt de paneelgordijnen zelf op maat monteren waardoor de kosten lager uitvallen.

Wat zijn paneelgordijnen?

paneelgordijnenPaneelgordijnen bestaan uit losse panelen. Die panelen kun je langs elkaar heen schuiven over de rails waarop ze bevestigd zijn. Je kunt hiermee precies de lichtinval en de privacy bepalen. Ze zijn populair voor zakelijke ruimtes, maar ook voor woningen met grote ramen is het een stijlvolle oplossing.

Paneelgordijnen voor op kantoor

Voor de zonwering van lange raampartijen zijn paneelgordijnen een ideale oplossing. Daarnaast isoleren deze gordijnen en voorkomen ze dat er ’s avonds mensen in je kantoor of huis naar binnen kunnen kijken. Omdat paneelgordijnen langs elkaar heen schuiven, zijn ze flexibeler dan veel andere gordijnen. Het is mogelijk om de paneelgordijnen te laten bedrukken. Zo valt jouw bedrijf direct meer op.

Paneelgordijnen voor de woning

Met paneelgordijnen kan je alle kanten uit als het gaat om lichtinval en privacy. Een ideale keuze voor bijvoorbeeld de woonkamer. Wil je even op een andere plek zitten en heb je daar last van de zon? Geen probleem, je schuift gewoon even met het gewenste paneel. Daarnaast isoleren de gordijnen. In zomer blijft het binnen koel, terwijl in de winter de warmte binnen blijft.

paneelgordijn

Inmeten en monteren van maatwerk paneelgordijnen

Bij Creon kun je betaalbaar maatwerk bestellen. Door zelf in te meten en te monteren, ben je minder geld kwijt. Misschien heb je dit nog nooit gedaan. Maar dat is geen enkel probleem, op de website vind je praktische instructies die je door elke stap heen loodsen. Neem vooral de tijd voor het inmeten. Omdat je maatwerk producten niet kunt inruilen, is het belangrijk om correct de maten op te nemen. Twijfel je over de afmetingen, bel dan voor advies.

Bestellen

Bij Creon Raamdecoraties kom je niet voor verrassingen te staan. Voordat je een bestelling plaatst, kun je eerst de prijs van het maatwerk berekenen. Dit geeft je de mogelijkheid om je op je gemak te oriënteren en te vergelijken. Twijfel je over de kleur, dan kan je een kleurstaal aanvragen. Het bedrag van deze kleurstaal krijg je volledig terug als je een bestelling plaatst. En als de paneelgordijnen eenmaal bij je thuis zijn afgeleverd, dan heb je alleen een boor nodig voor de montage.

Geen reacties // Reageer