Rubriek: Bijzonder

5x Bijzondere Wijnglazen

Ik houd wel van een wijntje. Een mooi wijnglas is daarom altijd een top-cadeau, maar een grappig wijnglas is misschien nog wel leuker! Ik zet er vijf op een rijtje.

Lees verder...

Boom door je huis?

BREKEND heeft een leuk bericht geplaatst over bijzondere architectuur waarbij een boom één is geworden met het gebouw. Mijn drie favorieten:

Lees verder...

Eames-stoel gemaakt van artisjokken?

De Artichair is een stoel van ontwerper Spyros Kizis. ELLE meldt dat de ontwerper de klassieke Eames Side Chair in een nieuw jasje heeft gestoken, in een artisjokken-jasje om precies te zijn

Lees verder...

Bruiloft in de IKEA?

Blijkbaar was het een grote wens van Gerard van de Kamp en Daisy Gerritsen uit Bunschoten om hun bruiloft te beginnen met het 1 Euro-ontbijtje van de IKEA. Origineel? Dat zeker!

Lees verder...

IKEA serveert ontbijt op bed!

Berichtte ik laatst nog dat het voortaan in China verboden is te slapen in de IKEA (lees bericht hier), lees ik nu op AD.nl dat IKEA in London juist ontbijt op bed serveert!

Lees verder...

Kussens van hout, kurk en papier

Mrs.Me brengt kussens van hout, kurk en papier op de markt. Niet met een printje dat lijkt op de materialen, maar daadwerkelijk gemaakt op basis van deze materialen. Dit meldt Interieurjournaal.com.

Lees verder...

Gaat Maarten Baas op zolder van de Bijenkorf wonen?

De Bijenkorf in Amsterdam lanceert vandaag een nieuwe werkplaats voor kunstenaars, ontwerpers, musici, schrijvers en architecten, genaamd Room On The Roof. De eerste gebruiker van deze bijzondere werkplek? Niemand minder dan Maarten Baas!

Lees verder...