Rubriek: Huis Kopen of Huren

Droomhuis in Middenbeemster

Vandaag de spotlights op een prachtig gerenoveerd rijksmonument in Middenbeemster. Compleet mijn stijl maar met een vraagprijs van bijna een miljoen Euro helaas niet mijn budget

Lees verder...

Droomhuis in Den Haag

Ik heb na mijn studententijd in Den Haag altijd een zwak gehouden voor de stad. Dit prachtige penthouse op de 40ste etage in hartje Den Haag is dan ook een absolute droom in mijn ogen. 

Lees verder...

Droomhuis in Almere

Er staat een prachtige moderne villa in Almere te koop. Het moet je stijl zijn, want niet iedereen houdt van zo’n modern ontwerp, maar toegegeven moet worden dat in ieder geval de locatie aan het water om bij weg te dromen is!

Lees verder...

Droomhuis in Buggenum

Kasteel Malborgh met koetshuis, paardenstal én zwembad. Dit alles voor  €1.550.000,- k.k. in midden-Limburg. Maar waar ik pas echt verliefd op wordt, is de klimop op de gevel.

Lees verder...

Droomhuis in Nigtevecht

Waar?! Ik kende ‘t ook niet, maar het ligt blijkbaar ten zuidoosten van Amsterdam. Als je je altijd al een prins(es) hebt willen voelen, dan is dit appartement dé mogelijkheid om in een kasteel te wonen. Tja, het moet je smaak zijn maar indrukwekkend is het in ieder geval:

Lees verder...

Droomhuis in Amsterdam

Deze week wel een heel bijzonder droomhuis in de spotlight, want er staat een apartement te koop in Amsterdam welke verbouwd is door niemand minder dan Marcel Wanders (al betwijfel ik of ie zelf heeft staan klussen ). 

Lees verder...

Droomhuis in Breda

Een gerenoveerde woonboerderij mét zwembad en een stijlvol, modern interieur. Voor nog geen miljoen Euro k.k. kan dit je nieuwe stulpje zijn.

Lees verder...